Chiftele cu mozzarella la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 26 Mai 2018 | 3832 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata porc si vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine
  • un fir usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 50 g mozzarella razuita
  • patrunjel
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mozzarella la cuptor:

Am inmuiat felia de paine in apa. Am amestecat carnea tocata cu oul, painea sfaramata, usturoiul si patrunjelul tocate, mirodeniile si mozzarella rasa.

Am pus hartie de copt intr-o tava si am asezat chiftelele. Am introdus tava in cuptorul incins pana s-au rumenit chiftelele. In timpul coacerii am intors chiftele de pe o parte pe alta.

 Dupa ce s-au rumenit, asezam chiftelele pe o farfurie cu hartie de bucatarie pentru a scapa de excesul de grasime.

Servim chiftele calde sau reci, simple sau cu garnitura, dupa preferinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne