Chiftele de dovlecei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2011 | 6670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (cca 1 kg)
  • 1 ou
  • 30g faina (2 linguri)
  • 50g branza
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii se curata, se taie in lung, se scot samburii si se dau pe razatoarea mare.

Se pude sare pe ei si se lasa in strecuratoare cel putin 30 minute.

Dupa ce au lasat zeama se storc bine in pumni de zeama si se pun intr-un castron.

Se adauga oul, faina, branza, piperul si mararul si se amesteca bine.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se pune cu lingura din compozitie formand chiftelute (mai regulate sau nu).

Se prajesc pe ambele parti pana devin aramii.

Se servesc ca atare sau cu smantana, calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]