Chiftele de dovlecei

de oanapl in Mancaruri de legume, 14 Ian 2018 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 1 cățel usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 ceapă galbenă
  • 100g cașcaval
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare, apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare mică și scurs de zeamă, ceapa verde tăiată rondele și ceapa galbenă tocată mărunt ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, făina, sare si piper.
Amesteci bine și mai adaugi făină, dacă amestecul e prea lichid.
Încingi uleiul și iei cu lingura mici cantități de compoziție, pe care le pui în tigaie. Le scoți pe șervete de hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu dovlecei