Chiftele de pui la cuptor

de RuxyRux in Pui, 15 Sep 2015 | 4874 vizualizari

 

Mult mai usoare decat cele prajite...si de ce nu, la fel de gustoase....se prepara destul de simplu si de rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de ulei( eu am pus de palmier)
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 lingura de faina cu varf
  • sare( in jur de o lingurita)
  • piper dupa gust
  • ulei pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se toaca carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, verdeata, se adauga oul si galbenusul, uleiul, apa, sarea, piperul, faina, apoi se amesteca bine.

Cu mana uda se formeaza chiftelele si se asaza in tava de cuptor unsa cu ulei.

Se coc la cuptorul incins pana se rumenesc frumos.

La jumatatea coacerii se pensuleaza cu putin ulei din tava. ( sau se pot intoarce, cum doriti).

TIPS-URI

1

In cazul in care nu le dati copiilor, puteti inlocui apa minerala cu o lingura de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]