Chiftele de pui, prajite

de Lorra in Pui, 14 Sep 2012 | 15092 vizualizari

 

Daca nu lu-am atitudine, s-ar fi terminat de papat inainte sa le termin de preparat :)))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • marar si patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui, prajite:

Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, oul, felia de paine inmuiata in putina apa, verdeata tocata marunt si sarea dupa gust.

Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita, se dau prin faina si se prajesc in tigaia cu ulei incins.

Se servesc dupa preferinta, cu cartofi, mazare, diferite sosuri, etc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui, prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate de pui