Chiftele din carne de porc

de Razvan Constantinescu in Porc, 10 Ian 2018 | 9236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 10 catei de usturoi
  • 100 g paine veche de o zi
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 ou
  • putin piper negru macinat
  • putin cimbru uscat
  • sare (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste.

Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine.

Se pun ceapa, usturoiul si painea in robotul de bucatarie si se maruntesc.

Intr-un castron se pune carnea tocata de porc. Se adauga amestecul cu paine, ceapa si usturoi, oul, putin piper negru macinat, putin cimbru uscat si sare (dupa gust). Se amesteca totul.

Se formeaza chiftelele si se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]