Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz

de Valclaudia in Porc, 20 Iun 2015 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • marar verde
  • cca 75 gr. tarate de ovaz
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Carnea tocata se pune intr-un castron incapator, adaugam ouale, usturoiul tocat marunt,fulgii de ovaz si condimente dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, le trecem prin tarate de ovaz si le asezam in tava tapetata.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Vom obtine niste chiftelute delicioase si crocante pe care le putem servi atat calde,cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa