Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 9 Mar 2016 | 2962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt, curatat de coaja si seminte
  • 100 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu o lingurita praf de copt
  • 1 ou mare bio
  • 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • o bucata mica de unt
  • cateva frunze de salvie
  • branza Cheddar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar:

Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie cu o lingura, formand 18 chiftele. 

Se intorc cand devin aurii pe o parte, apoi se adauga untul in mijlocul tigaii si frunzele de salvie. Se prajesc pana devin crocante. 

Se scot pe o farfurie si se sfarama branza Cheddar deasupra

TIPS-URI

1

Delicioase si cu oua posate

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galbiori la tigaie cu patrunjel si usturoi