Chiftele (fara ulei)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 6177 vizualizari

 

Va recomand cu mare drag acest preparat, mai ales daca evitati sa mancati prajeli in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • marar si patrunjel
  • boia iute si dulce dupa gust
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele (fara ulei):

Carnea o punem in tigaia de teflon incinsa si o inabusim putin. Lasam sa se raceasca.

Intre timp curatam si spalam cartofii, le dam pe razatoare, lasam sa se scurga si le stoarcem de zeama.

Pregatim intr-un bol toate ingredientele de mai sus, adaugam si carnea si cu ajutorul unui blender mixam bine.

Chiftelele se prajesc pe gratar sau intr-o tigaie teflon fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele (fara ulei)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu jambon