Chiftele la cuptor

de biancas76 in Porc, 24 Iun 2010 | 9389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • o jumatate legatura patrunjel
  • 6 catei mari de usturoi
  • 3 oua
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava.


Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).


Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.


Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.


Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata.
iar noi, adultii cu sos tzatziki. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]