Chiftelute Bavareze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2012 | 10526 vizualizari

 

De ce Bavareze? Am invatat in Germania sa adaug ,,leustean,, in mancarurile cu carne. Iata, azi am pus leustean in chiftelute, cu alta ocazie vom face friptura cu leustean.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata (pasare sau porc)
  • 1 ou
  • 1 cartof razuit
  • 1 ceapa tocata
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura leustean uscat (sau proaspat)
  • sare, piper
  • ulei
  • pesmet, faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Bavareze:

Amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, usturoi pisat, cartoful razuit, leustean, sare si piper.

Formam chiftelute, le dam prin amestec de faina si pesmet. 

Prajim chiftelute pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Bavareze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]