Chiftelute crocante de peste II

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 9176 vizualizari

 

Foarte foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 650 g peste Crap(curatat de oase,piele)
  • 3 cartofi mai mari, fierti
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 oua
  • 5 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 100 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante de peste II:

Este ceva de lucru,dar credeti-ma merita

Se curata pestele de solzi,aripioare,cap; eu am pus crap,

se pune la fiert in apa cu sare 15 minute.Se scoate pestele din apa se pune la scurs si se aleg oasele si pielea.Se toca prin masina  de carne sau cu badidora.

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu  sare.Dupa ce au fiert ,se zdrobesc si se amesteca cu carnea de peste,sare,piper,oua,patrunjel verde, usturoi pisat si pasta de tomate.

Se fac chiftelute mici ,se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Au iesit niste chiftelute grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante de peste II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu snitele de soia si maioneza de usturoi