Chiftelute cu rosii

de Lau in Pui, 3 Iun 2011 | 3124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
  • sos:
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • rosii cherry cu condimente(borcan cumparat)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu rosii:

Se curata usturoiul se piseaza, morcovul se curata si se da prin razatoare, painea se inmoaie in apa si se scurge bine de apa. Se adauga si restul de ingrediente si se  amesteca, se lasa 30 min sa se odihneasca

Ne udam mana si formam chiftelele, apoi le prajim in ulei incins. Le scoatem intr-o strecuratoare sub care avem un platou

Sosul-curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le punem in tigaie cu uleiul incins

le lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 200 ml de apa si rosiile,potrivim de sare

lasam sa dea in clocot si adaugam chiftelele, le lasam putin sa fiarba impreuna

se serveste cu piure sau ce dorim ca garnitura

se orneaza cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]