Chiftelute cu sos

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2016 | 5130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de chiftelute
  • 2 cepe albe
  • o legatura de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii/bulion
  • 300 ml apa ori supa de legume
  • Pepene murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

Se pregatesc chiftelutele asa cum va doriti.

O sugestie o gasiti aici Chiftelute cu susan.

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.

Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.

Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.

Se servesc cu pepene murat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]