Chiftelute de carne (Piftele)

de housy in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2011 | 9664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc + vita
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel
  • 1 lingurita marar
  • 4 felii de paine
  • sare
  • piper
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de carne (Piftele):

  • carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, mararul, sarea, piperul
  • painea se inmoaie bine in apa, dupa care se stoarce ff bine si se adauga peste carne
  • se pune praful de copt si se potriveste de sare si piper
  • ceapa se toaca marunt si se adauga la compozitie
  • se omogenizeaza totul si din aluatul format se formeaza chiftelute, in palma, cu ajutorul fainii, pentru a nu se lipi
  • acestea se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, cam 5 minute fiecare

                                             Mie-mi plac calde cu mustar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne (Piftele)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu legume