Chiftelute de dovlecei

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 6247 vizualizari

 

Obisnuiesc sa le fac des cand piata geme de dovlecei. Sunt usoare si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 150 g telemea rasa
  • marar proaspat
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se storc de tot sucul intr-un prosop.

Intr-un castron se pun legumele rase, ceapa si mararul tocate marunt, faina, telemeaua si putin piper. Sare punem doar daca branza nu e foarte sarata. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-o tigaie de teflon se pune ulei la incins si cu lingura se pun gramajoare de compozitie care se taseaza putin. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Sunt foarte bune servite si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor