Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 4 Iun 2012 | 5017 vizualizari

 

O combinaţie delicioasă şi foarte sănǎtoasă,cred eu.O ocazie bunǎ să folosesc Crema de brânză „Ceva fin cremos "„ de la Delaco.Să o folosesc şi să le mulţumesc pentru premiu.Chifteluţe coapte în cuptor,fără ulei,o gustărică foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc dovlecel
  • Un ou
  • O cutie brânza Ceva fin cremos cu gust de usturoi
  • O ceapa uscata
  • 3 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză:

Dovlecelul l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.L-am sarat si l-am stors într-un prosop.Ceapa puteti s-o taiati foarte marunt,eu am razuit-o fin.

Am adaugat apoi restul ingredientelor si am format chiftelute pe care le-am asezat într-o tava în care am pus hartie de copt.

Daca este prea moale compozitia,mai adaugati faina.

Am pus tava in cuptorul preîncalzit. Am lasat cam 20 de minute, apoi le-am întors cu ajutorul unei palete si am lasat sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Eu zic ca sunt bune atât calde cât si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu vinete