"Chiftelute" de dovlecel la tava

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 4672 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

29.07.2009, 17:50

De cand vreau sa fac si eu chiftelute cu dovlecei si branza Super ideea cu tava!

Bunica 1

29.07.2009, 18:14

Ala, incearca sa inlocuiesti painea cu cartof.
Se leaga mai bine. O idee foarte buna pentru zilele calduroase. Excelent !

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:28

Oana, e foarte faina combinatia. Sa incerci neaparat. Bunica, multumesc pentru sfat. Cum pun cartoful ? Crud sau fiert ?

Bunica 1

30.07.2009, 07:54

Cartoful il pui fiert.Eu si la chiftelutele de carne pun tot cartof fiert. Cand o sa am timp va spun cum am facut eu chiftelute prima data.

ala_oancea 1

30.07.2009, 09:32

Multumesc Bunica. Data viitoare o sa incerc asa Asteptam si povestioara

Oana 1

30.07.2009, 11:44

Eu pun legumele crude si la chiftelutele de carne si la cele de legume...o sa incerc si eu cu ele fierte, doar ca mi se pare ca ia mai mult timp prepararea

ala_oancea 1

30.07.2009, 14:33

Cred ca ar merge si cu legumele crude, poate lasat putin mai mult la cuptor ... Si eu pun legumele crude la chiftelele de carne, dar le dau pe razatoarea mica asa ca sunt rase fin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu peste, dovlecel si porumb