CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON

de Roda in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2009 | 4426 vizualizari

CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON

 

Carnea de iepure este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 600g.carne de iepure,
  • 150g.slanina cruda,
  • 2 oua,
  • 150g. franzela,
  • 250g.ceapa,
  • 125ml. ulei,
  • 100g.faina,
  • 150g. zarzavat de supa,
  • 50ml. bulion de rosii,
  • 2 legaturi tarhon,
  • piper,
  • sare;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON:

1.Carnea de iepure si slanina se trec de 2 ori prin masina de tocat.

2.Se toaca 100g.ceapa ,se caleste in ulei si se adauga la carne ,impreuna cu franzela inmuiata in apa si stoarsa bine, ouale, piperul si sarea.Se amesteca bine ,se formeaza chiftelute ,se trec prin faina  si se prajesc in ulei.

3.In uleiul ramas ,se caleste zarzavatul de supa taiat feliute ,restul de ceapa tocata  si faina ramasa.Se fierbe sosul 20 de minute,se paseaza peste chiftelute  si se continua fierberea.Se adauga tarhonul oparit si tocat marunt  si se mai lasa sa fiarba 20 de minute.

4.Chiftelutele se servesc cu sos si garnitura dupa plac.Nu se uita vinul alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE IEPURE CU SOS DE TARHON" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la cuptor