Chiftelute de linte

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 7928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte verde
  • 1 cartof ras marunt
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g telemea de oi rasa
  • 1 ou
  • condimente pentru cartofi prajiti
  • marar
  • usturoi granulat
  • piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de linte:

Se pune lintea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge intr-o sita, apoi se pune intr-un castron. Se adauga cartoful ras, oul, cascavalul ras , telemeaua rasa, condimentele si faina cat sa se obtina un aluat care sa stea legat. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, se scutura de surplus si se prajesc la foc iute pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

madi_marin 1

23.03.2010, 10:55

e prima oara cand fac si eu linte....am citit de curand ca e sanatoasa si mi-am propus sa o incerc...... au iesit foarte bune chiftelutele... Mai era o metoda de a face piure lintea si apoi sa fie amestecata cu restul ingredientelor, dar eu am lasat-o asa....

dedairis 1

29.03.2010, 13:56

foarte bune chiftelele. Am incercat si eu reteta si au iesit excelente!

madi_marin 1

30.03.2010, 08:35

ma bucur ca ti-au placut..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan in foietaj