Chiftelute de miel Thai Curry

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 4691 vizualizari

 

O reteta preparata din carne de miel de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de miel
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 2-3 felii mari de paine uscata(inmuiata in lapte si stoarsa)
  • 3 oua
  • 1 lingura pasta Thai Curry
  • 1 lingurita boia dulce
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de miel Thai Curry:

Imi place de Pasti sa pregatesc aceasta reteta pentru masa sfintelor sarbatori Pascale. Se amesteca carnea de miel (tocata in prealabil) cu usturoiul pisat, patrunjelul tocat si restul de ingrediente. Se formeaza bilute rotunde care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.se servesc fierbinti cu smantana si putina boia dulce presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de miel Thai Curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]