La prima vedere sunt doar niste chiftelute banale, cu un sos obisnuit de rosii...dar gustul...dar aroma...sunt de neegalat!Drept dovada a acestui lucru, n-am decat o singura poza cu produsul final, aburind..chiar inainte sa dispara din farfurii!
Am mixat toate ingredientele pt chiftelute in blender, am format bilute si le-am prajit i ulei incins (se prajesc foarte repede), apoi le-am scos pe servetele, ca sa absoarba grasimea. Dupa aceea am facut sosul:intr-o lingura de ulei am calit ceapa si usturoiul, am adaugat apoi sucul de rosii, bulionul de ardei si toate condimentele. Am fiert sosul 10 min, apoi am stins focul si am adaugat chiftelutele....le-am lasat alte 10 min cu capacul pus, sa se intrepatrunda aromele si am servit.N-am mai apucat sa presar patrunjel proaspat tocat, pt. ca biata farfurie a si disparut de pe masa. Degeaba am alergat eu cu aparatul dupa mine, ca erau deja mancate cateva chiftelute, iar decorul meu s-a dus pe apa sambetei:))
Enjoy!