Chiftelute de pleurotus cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 20716 vizualizari

 

Atat de bune...incat nu te poti opri din mancat.......

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 175 gr branza( telemea de vaca Hochland am pus eu)
  • 1 ou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 capatana maricica de usturoi verde
  • 1 cartof potrivit
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare( un praf bun)
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • faina pentru prajit( o cana)
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pleurotus cu branza:

Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit  pe razatoarea mica, praful de sare,  se adauga oul, uleiul de masline,  branza faramitata, pesmetul, praful de copt si se amesteca bine. Formam chiftelutele le tavalim prin faina si le prajim in uleiul incins.

Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant.

TIPS-URI

1

Le servim cu placere...sunt tare gustoase....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pleurotus cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

diaconta 1

01.06.2013, 21:06

omca nu am incercat combinatia de ciuperci si branza

Corinuta 1

02.06.2013, 00:19

ce faine sunt!

RuxyRux 1

02.06.2013, 22:31

multumeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu hribi si legume