Chiftelute de pui la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 5609 vizualizari

 

le-am facut in special pentru andutu, insa vom manca si noi din ele...iar o sa zica doru ca erau mai bune cele prajite :)) insa trebuie sa manace si din astea ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nuscoara
  • 2 linguri tocana de lehume
  • miez de paine inmuiat in lapte
  • marar
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Dam cartofii, ceapa si morcovul pe razatoare, usturoiul il pisam.

Amestecam carnea cu legumele date pe razatoare, cu sare, piper, nucsoara, boiaua, tocana de legume, miezul de paine pe care il stoarcem bine, mararul si oul.

Omogenizam bine compozitia.

Cu mainile umede formam bilute pe care le dam prin pesmet.

Ungem o tava cu ulei si vom pune chiftelutele in ea.

dam la cuptorul preincalzit cam 1 ora si ceva, trebuiesc intorse din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de hummus libanez