Chiftelute de varza

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1/2 varza mica,

    1 ardei rosu

    100 g branza

    50 g cascaval

    1 ou

    faina

    pesmet

    marar verde

    1 fir de usturoi verde

    1 fir de ceapa verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de varza:

Se toaca varza marunt si la fel  ceapa, ardeiul, usturoiul si mararul.(varza mea a fost semipreparata intrucat am avut-o la cuptor cu carne si fiindca mi-a mai ramas am zis sa nu o arunc si astfel a iesit o noua reteta.)

Branza si cascavalul se dau pe razatoare.

Se amesteca toate impreuna cu 2 linguri de faina, 1 ou batut si sare , piper.Apoi  se formeaza chiftelute ce se tavalesc prin mult pesmet.Se prajesc in ulei incins si se scrg bine pe un prosop de hartie pt.bucatarie.Se servesc calde sau reci.Sunt foarte foarte gustoase. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

17.05.2010, 23:32

sincer nu am mancat dar arata foarte bine trebuie incercatasuper bine araunca si la mine macar 1

lia maria 1

18.05.2010, 11:13

da asa este, trebue incercata reteta asta

epurasha2bb 1

19.05.2010, 19:33

nadina cu intarziere dar acum am vazut mesajele voastre, va multumesc de vizita si tie iti trimit special o farfurie plina! Chiar sunt bune bune si credca ar merge de minune si cu varza murata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza