Chiftelute din carne de porc si susan

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2014 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 4 linguri seminte susan
  • 2 cepe rosii potrivite
  • un morcov de marime medie
  • 3 lingurite pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura medie de patrunjel si una de marar
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc si susan:

Ceapa si morcovul se curata si se spala.

Ceapa se toaca la robot marunt. 

Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se scurge de zeama.

Patrunjelul si mararul se spala, se pune la scurs si se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza. 

Intr-un bol punem carnea, adaugam ceapa, usturoiul pisat, morcovul ras, pesmetul si susanul, ouale si amestecam. La final punem patrunjelul si mararul tocat, amestecam si punem si sare si piper. Din compozitia rezultata se portioneaza chifetlute rotunde care de prajesc un ulei. Rand pe rand, dupa ce chiftelutele au fost prajite se pun intr-o farfurie cu servetele pentru a absorbi surplusul de grasime. 

Se servesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc, cu cartofi si rosii la cuptor