Chiftelute din legume Karina

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 6043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 telina mica sau gulie
  • condimente
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • pesmet( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume Karina:

Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.

Legumele curatate se dau pe razatoarea mica , se adauga mararul si patrunjelul verde tocat, se stor bine de tot neaparat. Se adauga orezul fiert si se framanta toate bine adaugand ce condimente doriti. Se poate adauga si usturoi.

Se ia cu lingura din compozitie si se fac chiftelute mici care se prajesc in uleiul incins.Chiftelele pot fi puse si intr-o punga Knorr daca doriti la cuptor. Daca este prea moale compozitia , se poate adauga pesmet. Dupa ce s-au prajit se pot servi cu diferite mancaruri de legume, eu le-am servit cu iahnie de linte. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume Karina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]