Chiftelute din piept de pui cu cascaval

de stefy_a in Pui, 14 Feb 2017 | 10772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1un piept de pui
  • 50 g cascaval (daca vreti sa ramana mai "intreg" folositi cascaval afumat)
  • 1 cana de pesmet
  • 1 ou
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din piept de pui cu cascaval:

Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt.

Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper.

Cascavalul se taie bucatele mici.

Se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da forma finala a chiftelutei. Se trec prin pesmet si se prajesc in baie de ulei incins. Se scot pe prosop de hartie, pentru a scapa de surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios