Chiftelute in sos

de Bucataras Monica in Curcan, 30 Mar 2013 | 3608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • usturoi
  • sare
  • 2 oua
  • piper
  • marar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • ciumbru
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos:

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un aluat,peste acesta se adauga pasta de rosii si mirodeniile!

La final se adauga piftelutele racite in sos,se servesc de preferat calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]