Chiftelute marocane (de cartofi)

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2012 | 5686 vizualizari

 

Niste chiftelute foarte gustoase dar si foarte calorice,asa ca le vom pregati mai rarut! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • 3 oua
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper
  • paprika
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marocane (de cartofi):

Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele, le trecem prin ouale batute si faina iar apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop absorbant si servim.

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Cel mai bine ar fi sa le faceti mai groase si rotunde(ca niste mingiute) pentru ca in acest fel nu se vor desface la prajit.Vor ramane frumoase si rotunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marocane (de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz