Chili Oil

de Mitinita in Conserve, 2 Dec 2011 | 4556 vizualizari

 

Inca o reteta pe care o planuiam de ceva timp,mai ales ca nu am prea vazut ulei cu ardei iuti prin magazinele de la noi...stau in provincie,deci cam multe nu se gasesc. Mi-as fi dorit ca ardeii sa fie si mai iuti,pentru cine ii vrea mai putini iuti au iesit perfect...eu am mai adaugat niste pimiento.
Se foloseste la mancarea chinezeasca sau la orice mai vreti sa adaugati putina iuteala.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Oil:

Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.

Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.

Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Oil" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Mitinita 1

03.12.2011, 11:39

Sper sa prinda bine la cineva

Lau 1

03.12.2011, 17:17

interesant

mihaelar63 1

09.10.2015, 13:34

Super . Am sa prepar si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie la borcan