Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

de alilianaa in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 7656 vizualizari

 

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse):

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]