Choux a la creme

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 9088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca ulei,
  • 2  1/2 ceasca apa,
  • 1  1/2 ceasca faina ,
  • sare  
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

se pune apa ,sarea si uleiul la fiert iar in momentul in care au inceput sa fiarba se stinge focul si se adauga faina toata o data.

se mixeaza bine de tot si se lasa la racit

Cand este racita complet se incepe adaugarea oualelor unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

Se coc cam 20-30 min fara a deschide cuptorul.

Se decupeaza un capacel si se umplu cu frisca.dupa care decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.10.2010, 20:00

foarte frumoase

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:26

am facut si eu asa ceva ..piutin diferit la compozitie , dar si a ta arata deliciossssssssss ai 5 f

raluxas 1

20.11.2010, 17:43

fara crema? doar cu frisca?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]