Aceasta reteta o am de pe blogul "bucatarasele vesele"
Pt gogosele
Se fierbe apa cu uleiul si sareaapoi se adauga faina toata odatasi se amesteca bine. Se lasa sa se racoreasca apoi se adauga ouale unul cate unul.Se spriteaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se coc 15 minute la foc iute apoi se da focul mai mic si se mai coc 5 minute.
Pt crema
Ouale , zaharul si faina se amesteca si se subtiaza cu 200 ml de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Dupa ce a fiert se amesteca cu restul compozitiei, se pune si zaharul vanilatsi se fierbe in continuare pana se ingroasa.
Frisca se bate apoi se pune la frigider pana se raceste crema .
Se taie gogoselele ,se umplu cu crema si frisca si la sfarsit se pudreaza .
sursa: bucataraselevesele.blogspot.com
1
cana pe care am folosito pt a masura cantitatile la gogosele avea 150 ml