Choux a la creme rapide

de angyb in Prajituri, 5 Mar 2012 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 35 de bigne-uri cumparate
  • Crema:
  • 150g faina alba
  • 1ou
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 4 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme rapide:

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca.

Cand crema s-a racit cu ajutorul unui sac de bucatar umpleti bigne-urile dupa care treceti-le prin glazura obtinuta prin topirea ciocolatei cu laptele pe baine marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]