Choux a la creme rapide

de angyb in Prajituri, 5 Mar 2012 | 6010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 35 de bigne-uri cumparate
  • Crema:
  • 150g faina alba
  • 1ou
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 4 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme rapide:

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca.

Cand crema s-a racit cu ajutorul unui sac de bucatar umpleti bigne-urile dupa care treceti-le prin glazura obtinuta prin topirea ciocolatei cu laptele pe baine marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme rapide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

06.03.2012, 22:55

ce-mi plac

Cristi Roman 1

07.03.2012, 02:34

bun bun .

angyb 1

07.03.2012, 07:51

gurita
crisri multumesc

COMENTEAZA