Cici

de Angelina_Elena in Paste, 11 Noi 2011 | 18869 vizualizari

 

Cici-preparat din faina,apa si sare,care se fierb in apa in care s-a fiert fasolea

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • apa
  • 500 g faina
  • sare
  • secretul gustului
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cici:

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte.

Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat cuprinde. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cat mai subtirel. Dupa ce i-am facut ii punem la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie se pune peste ei sare/secretul gustului si putin ulei. Se amesteca bine. Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:17

Angelina_Elena 1

15.11.2011, 21:34

Gabytza

mihaelar63 1

26.01.2012, 01:03

Ceva inedit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]