Cina rapida la tigaie

de mihaelar63 in Pui, 16 Ian 2011 | 10755 vizualizari

 

Am mancat candva , ceva asemanator intr-un restaurant . Dar ,, pe cuvantul meu de pioner '' ca mie mi-a iesit mult mai bun .

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 6 linguri mix ciuperci in otet de vin
  • 3 catei usturoi
  • unt [ cat o nuca ]
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei Olisana
  • 12 felii  salam uscat
  • 3 felii specialitate branza topita cu sunca
  • cimbrisor
  • rozmarin
  • salata verde + otet mere+zahar brun + sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina rapida la tigaie:

  1. Ciupercile , usturoiul , patrunjelul verde + sare  se soteaza usor in unt 2 min.

  Pieptul de pui se portioneaza , se bate cu bat -snitelul si se prajeste la tigaie pe ambele parti in ulei Olisana [mix din ulei de rapita , orez,porumb, susan si samburi de struguri ].

  Se da focul la minimum si pe fiecare bucata de pui puneti putin cimbrisor + rozmarin tocat , 2 felii salam uscat , 1/2 felie branza topita .

   Acoperiti cu un capac 2 minute atat cat  branza sa devina moale .

   Serviti cu salata preferata cat este cald .eu am avut salata verde.

TIPS-URI

1

De cate ori lucrati cu  orice carne cruda pastrati igena temeinica , dupa  fiecare atingere spalati-va bine pe maini . Nu mai folositi planseta si cutitul la alte alimente , spalati imediat . Astfel evitati alte ,, neplaceri ''digestive .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb