Ciocanele crocante de pui

de CameliaR in Pui, 9 Sep 2015 | 3950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 2 oua
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei de floarea soarelui pentru baia de ulei
  • 5 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele crocante de pui:

Spalam copanelele si apoi le oparim in apa fiarta timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute le scoatem si le dezpielitam. Punem uleiul la incins intr-o oala mai inalta.

Mai intai dam copanelele prin faina,apoi prin ou si ultima oara prin fulgi de porumb. Le punem in baia de ulei timp de 10-15 minute la foc mic.

Apoi le scoatem pe servetele de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei. Optional eu am facut un sos din 5 linguri de smantana cu patrunjel.  Am amestecat smantana cu patrunjelul tocat si am pus un praf de sare.Daca vreti puteti sa folositi si usturoi pentru sos. Pofta buna!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]