Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce

de reisnaor_2006 in Pui, 22 Apr 2015 | 8787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele
  • 400 gr rosii conserva
  • 4 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 lg de faina
  • busuioc
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce:

Ciocanelele le-am curatat de impuritati, le-am spalat si le-am asezat intr-un vas de yena. Am stropit cu putin ulei de masline, ceapa, usturoiul si ardeiul kapia le-am taiat feliute si le-am pus peste ciocanele. Am dat vasul la cuptor la 220 grade ptr 30-35 de minute.

Separat am pregatit sosul:intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina, lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga pe rand praful de sare, zaharul si busuiocul.

Cand ciocanele sunt gata le servim alaturi de sos si pireu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui cu legume la cuptor