Ciocanele de curcan cu legume la tava

de Panacris in Curcan, 22 Feb 2012 | 6284 vizualizari

 

Rapid, usor si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de curcan 8 bucati
  • legume congelate (brocoli, conopida, morcovi, ciuperci) 500 g.
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce 
  • curry
  • rozmarin
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de curcan cu legume la tava:

Din ulei, sare. piper, boia, curry si rozmarin se face o pasta omogena. Copanelele de curcan se spala, apoi se cresteaza si se ung cu pasta obtinuta. Se aseaza intr-o tava termorezistenta si se coc la foc potrivit ptr cca. 30 de minute, neacoperit. Se mai intorc din cand in cand si se ung cu sosul lasat. Cand sunt aproape gata se adauga legumele congelate si vinul si se mai lasa cca. 15 minute la cuptor. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de curcan cu legume la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]