Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii

de Panacris in Pui, 31 Iul 2012 | 6144 vizualizari

 

O cina imparateasca!:)

 

INGREDIENTE

  • ciocanele de pui 6 bucati,
  • vin rosu sec 100 ml,
  • dovlecei 3 bucati,
  • vinete 1 bucata,
  • rosii 1 bucata,
  • sare iodata,
  • ulei de masline,
  • mirodenii mediteraneene
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii:

Ciocanelele se spala, se curata de eventualele pene:), se cresteaza, se asezoneaza de sare si miordenii.

Se incinge tigaia doubleta, se pun ciocanelele condimentate, se lasa cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se adauga viunl rosu si se mai lasa cca. 5 minute la foc mediu, pentru a se fragezi.

Intre timp se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la prajit in Fripteuza de la Moulinex, cu o lingura de ulei de masline, cca.  30 de minute. Vanata se taie in doua pe lungime, se sareaza, se lasa cca. 5 minute, apoi se stoarce de zeama lasata. Se taie felii si se adauga la dovlecei, asezonandu/se cu mirodenii mediteraneene ( sare iodata, oregano, usturoi, rozmarin). Apoi se adauga rosiile taiate fideluta, se mai lasa cca. 10 minute.

Ciocanelele se servesc impreuna cu legumele gratinate.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]