Ciocănele de pui în bere

de LC in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2012 | 5421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocănele
  • usturoi verde
  • condimente ( boia dulce, sare , piper, oregano, rozmarin, chilli, busuioc și niște codimente foarte iuți)
  • puțin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocănele de pui în bere:

Am spălat ciocănelele și le-am adăugat într-o tavă adâncă. Am acoperit friptura cu bere. Am tocat usturoiul și l-am adăugat peste carne. După ,am presărat după gust condimente. Le-am lăsat la baiț acoperite cu folie  cam 12 ore( va ieși foarte fragedă). Apoi am introdus tava în cuptor cam 30-35 minute, până ce s-a redus cantitatea de bere la jumătate. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocănele de pui în bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc in bere