Ciocanele impanate la cuptor

de Dea_Dea in Pui, 10 Iun 2013 | 4886 vizualizari

 

Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele
  • 2 feliute de slanina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 50 ml coniac
  • 150 ml apa
  • 1 lingura de nuca macinata
  • 1 lingura miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele impanate la cuptor:

Ciocanelele se spala , si se cresteaza. Slanina se taie bucatele mici si se baga in crestaturi.

Ciocanelele se aseaza intr-un vas de yena si se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf de usturoi.

Cateii de usturoi se taie feliute si se pun peste ciocanele.

Se pune apa si coniacul si se acopera cu folie de aluminiu.

Se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40-45 min.

Apoi se scos si se ung cu mierea amestecata cu nuca macinata si se mai dau la cuptor fara folie de aluminui 10-15 min.

 

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si verdeturi .

2

Pielea de pe ciocanele se da jos.

3

In loc de coniac se poate folosi vin .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele impanate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

10.06.2013, 17:13

Am venit si eu sa vad pulpele nudiste...si mai ziceai ca ploua,astea de caldura s-au dezbracat...

Rocsi 1

10.06.2013, 22:24

Sper ca mai gasesc si eu unul

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

Leoaico

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor