Ciocanele in aluat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 4324 vizualizari

 

Rapide si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 200 gr aluat foietaj
  • Sare
  • Piper
  • Un ou batut pentru uns
  • O lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in aluat:

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit.

Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor 30 min, la foc potrivit. Se dau cu miere si se mai lasa inca 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]