Ciocanele in aluat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 4202 vizualizari

 

Rapide si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 200 gr aluat foietaj
  • Sare
  • Piper
  • Un ou batut pentru uns
  • O lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in aluat:

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit.

Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor 30 min, la foc potrivit. Se dau cu miere si se mai lasa inca 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mille feuille de piure de dovleac si rata "confiată"