Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi

de madi_marin in Pui, 6 Noi 2010 | 7171 vizualizari

 

Delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • o mana de ghebe
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi:

Ciocanelele se spala, se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la cuptor in tava cu putin ulei si apa. Se lasa sa se rumeneasca.

Ghebele se spala, se oparesc, se pun la scurs apoi se trag la tigaie in ulei incins.

Usturoiul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se presara cu putina sare si se freaca cu ulei. Se amesteca bine ca o  maioneza, apoi se pune smantana si daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.

Se servesc ciocanelele cu ciuperci si sosul de smantana cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite