Ciocolata de casa

de LC in Dulciuri, 20 Mai 2012 | 5006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapte praf ( 500 g)
  • zahăr 500 g
  • apă 150 ml
  • esență de rom
  • cacao(50-70 g)
  • alune de pădure, stafide, nuci
  • 150 g unt gras
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Se fierb zahărul cu apa. Când ajunge la punctul de fierbere mai lăsăm 5 minute și luam de pe foc. Adăugăm esența și untul ( la temperatura camerei), apoi laptele praf și cacaua și amestecăm bine bine cu telul. După aceea aruncăm si alunițele , nucile sau orice altceva. Tapetăm un vas cu folie alimentară sau foaie decopt și lăsăm la rece 4-5 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa