Ciocolata plastica

de Michelle in Torturi, 12 Dec 2009 | 11820 vizualizari

 

o pasta numai buna pentru a face flori,trandafir si multe altele pentru decorarea torturilor!

 

INGREDIENTE

  • 115 gr ciocolata alba
  • 42 gr miere de albine
  • 115 gr ciocolata neagra
  • 52 gr miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata plastica:

se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim din ea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata plastica" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Michelle 1

17.12.2009, 23:27

nu-i nicio problema Miha,imi place ca aveti umor!

elena1988 1

02.02.2011, 16:48

naomy 1

17.12.2011, 14:31

super idee ,imi place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort profiterol