Ciocolatos de post

de cec in Prajituri, 19 Noi 2010 | 7507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 125g cacao
  • 1,1/2 lingurita bicarbonat
  • 3/4 lingurita sare
  • 125g zahar
  • 375g apa
  • 125g ulei
  • 1,1/2 lingurita vanilie
  • 1,1/2 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat

Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am amestecat-o cu 20 lingurite de frisca, apoi am pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]