Ciocolatos de post

de Lau in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 8358 vizualizari

 

reteta o am de aici cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 100 g cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 g zahar
  • 375 apa
  • 125 g ulei
  • 1 esenta de portocale
  • 1,1/2 lingura otet
  • 100 g stafide
  • pentru glazura
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

se amesteca faina,cacaua,sarea,zaharul,

adaugam si restul ingredientelor si amestecam bine,

ungem o tava cu ulei si turnam compozitia in tava,

dam la cuptor si coacem la foc moderat,

glazura-punem apa cu zaharul la fiert si cand se topeste zaharul se adauga cacaua

se amesteca dupa care se adauga margarina si se lasa sa fiarba pana se topeste margarina

se da deoparte,

cand e gata prajitura se toarna glazura se inteapa cu cutitul sa intre si in prajitura glazura dupa care se pudreaza cu zahar pudra si nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu capsuni