Ciolama de rinichi

de costi7hector in Porc, 3 Sep 2018 | 3901 vizualizari

 

Nu puteam sa ratez aceasta provocare GastroArt.

 

INGREDIENTE

  • 900 g rinichi de porc,
  • 2 fire praz,
  • 500 ml smantana de gatit,
  • 100 g faina, ½ rodie,
  • 200 ml supa de pasare,
  • 25 g menta uscata,
  • ½ legatura marar,
  • sare,
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolama de rinichi:

Se spala rinichi si se pun la fiert in apa rece cu sare.Prazul se curata, se taie bastonase si se pune la calit in untura de porc. Dupa ce se inmoaie prazul se stinge cu cativa stropi strasnici de otet balsamic si se ravaseste totul cu faina. Dupa ce se ingroasa se toarna peste plamadeala smantana, amestecand continuu, apoi se adauga rinichi taiati fasii mai groase, supa, sare si piper dupa gust. Daca ciolamaua este prea groasa se mai adauga niste supa sau apa fierbinte.Se pun samburii de rodie, menta si mararul, amestecam de 2-3 ori si gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolama de rinichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]